Diptrace

Letöltések

Árlista

Ingyenes (non-profit) verzió:
Windows 32-bit: http://www.diptrace.com/downloads/dipfree_en.exe
Windows 64-bit: http://diptrace.com/downloads/dipfree_en64.exe

Teljes/30-nap probaverzió:
Windows 32-bit: http://www.diptrace.com/downloads/diptrace_en.exe
Windows 64-bit: http://diptrace.com/downloads/diptrace_en64.exe


Latest build: 3.0.0.2, 2016 Junius 14. Supported OS: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10


3d modellek letöltése

Windows 32 & 64 bit: http://diptrace.com/models/models3d.exe


Updated: 2016 Marcius 7. Supported OS: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10


Freeware / Non-Profit Licensz ?

Az ingyenes és Non-Profit licenszeket szigorúan non-profit és nem kereskedelmi tevékenységekhez lehet csak használni. Ez azt jelenti, hogy magánemberek "hobbi szinten" dolgozva kisebb projekteken saját használatra, tanárok/diákok oktatási jellegű programokra illetve szervezetek, amelyek nem árusítják termékeiket (pl. karitatív szervezetek, kutatóintézetek) használhatják. Ami nem megengedett, hogy magán illetve kereskedelmi felhasználók a szoftver által tervezett termékek segítségével (pl. eladás, bérlet) bármilyen profitra vagy anyagi gyarapodásra tegyenek szert.

Teszteléshez, kereskedelmi felhasználók letölthetik a teljes verzióját a Diptrace-nek, amely egy 30 napos ingyenes teszt csomag. A 30 nap lejárta után, bármilyen ezzel a szoftverrel tervezett termék használata csak az érvényes licensz megvásárlásával lehetséges.

Hogyan tudom megvásárolni a szoftvert?

Kérjük küldjön egy e-mailt a sales@diptrace.hu címre, melyben felsorolja a megvásárolni kívánt szoftvereket, a nevét, címét és adószámát, melyeket a számlán kell feltűntetnünk. Ezt követően egy számlát készítünk, melyet elküldünk Önnek a fizetéssel kapcsolatos teendőkkel együtt. A vételárat megkapva azonnal elküldjük e-mailben a digitális licensz számot, valamint a telepítéshez szükséges instrukciókat. Nincs szükség a próbaverzió törlésére, és az alkalmazott beállítások is megmaradnak.

Figyelem: Ha esetleg különleges igényei lennének a vásárlással kapcsolatban, vagy más kérdései merülnének fel, kérjük ne habozzon feltenni őket. Mindent megteszünk, hogy alkalmazkodjunk az Ön igényeihez.


Copyright © 2017 Atomitech Kft - A DipTrace Hungarian Partner.
Adatvédelmi irányelvek (GDPR)
5540 Szarvas, Anna liget utca 1. e-mail: sales@diptrace.hu