Diptrace

Árlista

Letöltések

A DipTrace szoftver 4 programot foglal magába:
PCB Elrendezés, Vázlat szerkesztő, Minta szerkesztő és Alkatrész szerkesztő.


Terméknév
DipTrace v4 300-2 (300 láb, 2 réteg)
DipTrace v4 500-2
DipTrace v4 Non-Profit 1000-4*
DipTrace v4 1000-4
DipTrace v4 2000-6
DipTrace v4 Korlátlan
Ár
23.600 Ft + Áfa
46.600 Ft + Áfa
46.600 Ft + Áfa
126.600 Ft + Áfa
216.600 Ft + Áfa
316.600 Ft + Áfa

* NON-PROFIT LICENSZ / EDU-GOV
A DipTrace NPL 1000-4 egy korszerű PCB tervező csomag, amely alkalmas max. 1000 láb és 4 réteg kialakítására.

Freeware / Non-Profit Licensz ?

Az ingyenes és Non-Profit licenszeket szigorúan non-profit és nem kereskedelmi tevékenységekhez lehet csak használni. Ez azt jelenti, hogy magánemberek "hobbi szinten" dolgozva kisebb projekteken saját használatra, tanárok/diákok oktatási jellegű programokra illetve szervezetek, amelyek nem árusítják termékeiket (pl. karitatív szervezetek, kutatóintézetek) használhatják. Ami nem megengedett, hogy magán illetve kereskedelmi felhasználók a szoftver által tervezett termékek segítségével (pl. eladás, bérlet) bármilyen profitra vagy anyagi gyarapodásra tegyenek szert.

Teszteléshez, kereskedelmi felhasználók letölthetik a teljes verzióját a Diptrace-nek, amely egy 30 napos ingyenes teszt csomag. A 30 nap lejárta után, bármilyen ezzel a szoftverrel tervezett termék használata csak az érvényes licensz megvásárlásával lehetséges.

Hogyan tudom megvásárolni a szoftvert?

Kérjük küldjön egy e-mailt a sales-@-diptrace.hu címre, melyben felsorolja a megvásárolni kívánt szoftvereket, a nevét, címét és adószámát, melyeket a számlán kell feltűntetnünk. Ezt követően egy számlát készítünk, melyet elküldünk Önnek a fizetéssel kapcsolatos teendőkkel együtt. A vételárat megkapva azonnal elküldjük e-mailben a digitális licensz számot, valamint a telepítéshez szükséges instrukciókat. Nincs szükség a próbaverzió törlésére, és az alkalmazott beállítások is megmaradnak.

Figyelem: Ha esetleg különleges igényei lennének a vásárlással kapcsolatban, vagy más kérdései merülnének fel, kérjük ne habozzon feltenni őket. Mindent megteszünk, hogy alkalmazkodjunk az Ön igényeihez.


Copyright © 2020 Atomitech Kft - A DipTrace Hungarian Partner.
Adatvédelmi irányelvek (GDPR)
5540 Szarvas, Anna liget utca 1. e-mail: kapcsolat@diptrace.hu